schrift pen muis dictafoon

Krachtige content

Ik ontwikkel krachtige content voor e-learning modules en digitale leermiddelen. Ik vind het telkens weer een uitdaging om complexe onderwerpen te vertalen naar praktische en heldere trainingen die dicht bij de belevingswereld van de gebruikers staan. De mogelijkheid om het lesmateriaal te verrijken met allerlei digitale tools als animaties, quizzen, foto’s en filmpjes maakt het voor mij iedere keer weer een boeiende en creatieve puzzel.

De afgelopen vier jaar heb ik in opdracht van Bolster Safety (onderdeel van Sanoma Learning) e-learning trainingen ontwikkeld voor personeel van grote bedrijven in de petrochemie, bouw en infra. Ik maakte korte, interactieve modules waarmee het veiligheidsbewustzijn en de vakbekwaamheid van de medewerkers worden vergroot.

Ook maakte ik in opdracht van de Happiness Academy van Coca-Cola een reeks online trainingen voor medewerkers van onder andere de Efteling en Vue Bioscopen. Daarmee kunnen zij zich ontwikkelen en verbeteren op het gebied van gastgerichtheid en professionaliteit. En voor Lenovo computers schreef ik mee aan een online opleidingsprogramma voor medewerkers van de Mediamarkt om de producten van Lenovo beter te leren kennen.

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl